fbpx

Vores medarbejdere siger om os

"Et godt sted at være, og jeg kan varmt anbefale firmaet!" ​

Mit navn er Nick, jeg er 20 år. For 3 måneder siden mistede jeg min læreplads som malerelev og stod derfor uden arbejde, jeg forsøgte at finde et job på forskellige fabrikker i Assens, men kunne ikke finde noget. En dag kiggede jeg på min Facebook og opdagede at der var en som havde delt et opslag fra Kjær Vikar og Rekruttering. Jeg kontaktede Kjær Vikar & Rekruttering og fortalte om min situation, og mandagen efter havde de malerarbejde til mig. Kjær Vikar & Rekruttering ville også rigtig gerne hjælpe mig med at finde en ny lærerplads, og fik mig ind i et malerfirma hvor jeg startede som vikar, og det udviklede sig så til en lærerplads. Fra jeg startede i Kjær Vikar og Rekruttering og til jeg fik en ny lærerplads havde jeg fast arbejde. Jeg var 14 dages lønnet og havde på intet tidspunkt problemer med løn eller noget andet. Så alt i alt et godt sted at være, og jeg kan varmt anbefale firmaet.
Nick Bjerg Therkildsen
"Kjær Vikar & Rekruttering tilbød en seriøs persontest og samtale"

Jeg har haft den fornøjelse at stifte bekendtskab med Kjær Vikar og Rekruttering under jobsøgning. De tilbød en seriøs persontest og samtale, ligesom at de var i stand til at finde et matchende job. De er ligefremme og ærlige i deres fremtoning og har samtidig en god fornemmelse for, hvornår og med hvad der skal sætte ind, når det skønnes nødvendigt.
Martin J. Lind
Maskintekniker Boe-Therm A/S
"Jeg blev hjulpet godt på vej igennem jobsamtalen og står i dag med et nyt job"

Jeg kontaktede Kjær Vikar & Rekruttering angående et job de havde slået op, hvor de søgte en industritekniker. Jeg blev hjulpet godt på vej igennem jobsamtalen og står i dag med et nyt job, hvilket jeg er rigtig glad for. Så kan kun anbefale Kjær Vikar og Rekruttering.
vikariater inden for industri og produktion
Rasmus Larsen
Industritekniker hos PH Spaanteknik A/S